(Skoro)Všechny filmy

28. října 2010 v 12:48 |  Filmographie

Filmografie

Filmy
RokFilmRolePoznámky
2003Spy Kids 3-D: Game OverDívka ve vodním parkuMiniaturní role
2005Walker, Texas Ranger: Trial by FireJulie
2006Brain ZappedEmily Grace Garcia
2008HortonStarostova dceraDabing
A zase jedna popelkaMary SantiagoPouze na DVD
2009Program na ochranu princezenCarter Mason
Kouzelníci z Waverly: FilmAlex Russo
Arthur a Maltazardova pomstaPrincezna SelenieDabing, nahradila Madonnu
2010Ramona and BeezusBeatrice "Beezus" QuimbyHlavní role
Televize
RokNázevRolePoznámky
2002-2003Barney & FriendsGiannaVracející se postava
2007-současnostKouzelníci z WaverlyAlex RussoHlavní role
2008Disney Channel GamesSamu sebeÚčastník
Hostující role
RoknázevRolePoznámky
2006Sladký život Zacka a CodyhoGwen"A Midsummer's Nightmare" (Sezóna 2, Epizoda 22)
2007Hannah MontanaMikayla"I Want You to Want Me... to Go to Florida" (Sezóna 2, Epizoda 13)
"That's What Friends Are For?" (Sezóna 2, Epizoda 18)
2009Sonny ve velkém světěSamu sebe"Battle of the Networks' Stars" (Sezóna 1, Epizoda 13)
The Suite Life on DeckAlex Russo"Double-Crossed" (Sezóna 1, Epizoda 21)
Extreme Makeover Home EditionSamu sebeHostující hvězda
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama